Matty Healy til at spille nogle ‘intime’ koncerter senere på året, hvis ‘små shows’ er tilladt

Matty Healy vil gerne spille nogle ‘intime’ koncerter senere på året, hvis ‘små shows’ er tilladt.

1975 har netop annulleret alle deres turnéforpligtelser i 2021 på grund af den igangværende koronaviruspandemi.

Imidlertid har hitmakeren ‘Love It If We Made It’ siden sagt, at han ville være den første til at ramme scenen, hvis regeringen giver grønt lys til forestillinger med et begrænset publikum for at gå videre i efteråret eller vinteren.

Han skrev på sin Instagram-historie: “Hvis COVID rydder op lidt, og ‘små shows’ er tilgængelige som efteråret eller vinteren, vil jeg helt sikkert gøre det ***.

“Et eller to intime små shows (hvis det er muligt!)”

Matty og co skulle spille koncerter i Europa, USA og Londons Finsbury Park.

I en erklæring, der meddelte deres beslutning om at skrabe deres turnédatoer, sagde bandet på sociale medier: ”Vi er virkelig kede af at meddele, at vi har truffet beslutningen om at annullere alle planlagte turnéer i 2021.

”Det er utroligt vanskelige tider for mange mennesker, og indtil vi kan være sikre på, at vi vil være i stand til at spille shows på en måde, der er sikker for vores fans og besætning, har vi besluttet, at det bedste tiltag er at annullere vores turné . Så, hvor det er muligt, kan alle få deres billetter refunderet hurtigere end senere. ”

På trods af at spille på koncerterne er ‘Love Me’ -gruppen hårdt på arbejde med en opfølgning på sidste års ‘Notes On An Conditional Form’.

De tilføjede: “Vi laver i øjeblikket et nyt album og ser frem til at se jer alle på et show, så snart det er sikkert at gøre det.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *