Lana Del Rey: ‘Jeg sætter ikke pris på at blive malet som en hvid republikaner’

Lana Del Rey har taget sigte på kritikere af hendes kontroversielle bemærkninger om den amerikanske præsident Donald Trump i et nylig interview.

Summertime Sadness-sangeren reflekterede over den afgående præsidents fire-årige periode under et interview med BBC Radio 1-præsentator Annie Mac og stemplede ham som en “skør person” og en narcissist. Hun adresserede senere de nylige Capitol-optøjer, som hun sammenlignede med “adskilt raseri” og foreslog, at Trump måske ikke bevidst havde ansporet til oprøret.

Efter tilbageslag fra lyttere vendte Lana tilbage til Instagram for at dele en videoudlægning, hvor hun sagde: ”Jeg sætter virkelig ikke pris på at blive malet, da nogle hvide republikanske altid har fået alt og støtter tilskyndelsen til Capitol-oprøret.

“Jeg får det personligt ikke. Jeg tænker bare nogle gange på grund af den måde, jeg ser ud, er det let at male dette billede, men mand, kæmpede jeg for at blive den ægte singer-songwriter, jeg er. Folk holder ikke længe på min arbejdsplads … det er sjovt at rive folk ned, men det afskrækker dem virkelig fra at gå videre til deres næste projekt. ”

Hun fortsatte: “Dette er min historie, jeg fortæller den … Jeg er den forkerte person at komme til, når det kommer til ikke at være inkluderende eller liberal. Ikke at jeg nogensinde har fokuseret på nogen af ​​dem. Jeg har altid bare fokuseret på musikken, men hvis folk ønsker at gøre det politisk, er jeg nede, men lyt til hele det 40-minutters interview. Så … Jeg ønsker ikke at skulle fokusere på dette, men det er hvad det er. Jeg ville elske at få det punkt en dag, hvor vi bare taler om musikken, men indtil den dag vil jeg have dig til at kende min historie. ”

Lana havde tidligere forsvaret sine kommentarer i et indlæg på Twitter, da hun insisterede på, at de var blevet misforstået for clickbait.

”Bare for at tage et øjeblik at sige, at hvad jeg beskrev med bbc var, at Trump er så væsentligt svækket, at han måske ikke ved, hvad han gjorde på grund af hans betydelige mangel på empati, og det bredere problem er spørgsmålet om sociopati og narcissisme i Amerika, ”skrev hun. “Jeg siger det igen. Jeg sætter ikke pris på de større magasiner, der tager mine velmenende og tror på det eller ikke liberale kommentarer uden for konteksten.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *