Gwen Stefani ‘så virkelig op på’ Madness voksede op

No Doubt-sangerinden har afsløret, at en af ​​hendes første introduktioner til ska-genren, som hendes band var en del af genopblussen i 1990’erne, var ‘Baggy Trousers’ hitmakere fra Camden Town i London.

Gwen – der voksede op i Californien – citeres af avisen Daily Star i Wired-kolonnen: ”Jeg var 17, da min bror kom ind i disse ska-bands og opdagede musik fra England, og dette band kaldte Madness og ville bringe alle deres plader hjem .

“Da vi kom ind i Madness, føltes det som underjordisk underlig musik, og de sang virkelig om deres kultur og Camden Town, og vi så virkelig op til England og London – den musik og Stiff Records. Det førte os ind i reggae og alle ska-handlinger og de forenede sig i en scene. ”

‘Don’t Speak’-hitmakeren vendte for nylig tilbage med sin første solomusik i fire år,’ Let Me Reintroduce Myself ‘, som så hende gå tilbage til hendes ska og reggae-rødder i hyldest til sin tid som frontkvinde for No Doubt.

Og den 51-årige stjerne har indrømmet, at hun græd, da hendes forlovede Blake Shelton fortalte hende, at hun var nummer 16 i iTunes-diagrammet med sporet, fordi hun ikke troede, at nogen ville være interesseret i at høre hendes nye musik.

Hun tilføjede: “Jeg stod i køkkenet den dag, sangen kom ud, og Blake (Shelton, hendes forlovede) kom ind og sagde: ‘Åh min Gud, du er nummer 16 på iTunes.

”Jeg brød bare ud og græd, og jeg vidste ikke engang, at jeg havde det sådan.

”Jeg har grunden til, at vi skrev det, at jeg følte mig som en underdog eller over, som om ingen ville lytte mere.
”Jeg har det godt, jeg har haft min tid, 30 år har jeg det godt.

“Men den ene ting, der stadig brænder min ild, er at skrive musik, du bliver afhængig af den følelse, den smag af blod.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *